Куратори факультету оперативно-рятувальних сил стали активними учасниками щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

10 грудня 2020 року закінчилась щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», активними учасниками якої стали куратори та здобувачі вищої освіти навчальних груп факультету оперативно-рятувальних сил. Так, в період з 7 по 10 грудня були проведені останні із запланованих бесід за темами:

  • 9 грудня – Міжнародний день боротьби з корупцією
  • 10 грудня – Міжнародний день прав людини

Зустрічі проводились як в аудиторіях, так і з використанням сервісу для проведення онлайн-конференцій програмного забезпечення Zoom.

 

Під час проведення акції 19 кураторів працювали зі здобувачами вищої освіти із 22-х навчальних груп. Протягом 16 днів, які тривав марафон, у межах кураторських годин, було проведено 10 бесід.

Взагалі, щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» викликала велику зацікавленість як у кураторів навчальних груп, так і у здобувачів вищої освіти, тому що теми, які були розглянуті, є актуальними в умовах сьогодення і торкаються питань, що стосуються кожного.