Робота кураторів факультету: «День Героїв Небесної Сотні» та «Протидія гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу»

Під час кураторської години куратори навчальних груп факультету оперативно-рятувальних сил вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні. Вони нагадали здобувачам вищої освіти, що пам'ятний день, 20 лютого, було встановлено указом Президента України Петра Порошенка 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Також на виконання Указу Президента України від 14 лютого 2022 року № 53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» куратори навчальних груп факультету оперативно-рятувальних сил провели зі здобувачами вищої освіти закріплених груп бесіду за темою: «Протидія гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу».

Зустрічі проводились як в аудиторіях, так і з використанням сервісу для проведення онлайн-конференцій програмного забезпечення Zoom. Роботою охоплено 16-ть кураторів та здобувачі вищої освіти із 16-х навчальних груп.