Робочі будні факультету оперативно-рятувальних сил

Протягом всіх днів науково-педагогічні працівники факультету оперативно-рятувальних сил продовжують виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Під час чергувань, вони виїжджають на гасіння пожеж багатоповерхових та приватних будинків, гаражів та автомобілів, складських та офісних будівель, торговельних об'єктів,  залучаються до розчищення завалів зруйнованих адміністративних будівель. Так, на одному з останніх чергувань, відділення рятувальників виїжджало на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортної пригоди на спецавто САРМ-Л під керівництвом  начальника кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Андрія Лісняка. Під час, робіт за допомогою гідравлічного інструменту оперативний розрахунок деблокував одного постраждалого та передав його лікарям.

  

 

 

 

 

 

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук заохотив рятувальників факультету оперативно-рятувальних сил нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації», а саме нагороджено: Андрія Лісняка, начальника кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт; Станіслава Виноградова, заступника начальника кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки; Олександра Коробку, курсанта 3-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил. Щирі вітання рятувальникам Національного університету цивільного захисту та мирного неба!

 

 

 

 

07 травня на телеканалі ТЕТ відбувся ефір програми  «Сніданок з 1+1». Учасником телеефіру став курсант 3-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Олександр Коробка.

 

Попри ворожі обстріли, колектив факультету продовжує стійко виконувати свої службові обов’язки!