Професійно-орієнтаційна робота кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки

16 травня 2022 року, доцент кафедри ІАРТ Кривошей Борис Іванович зустрівся з керівництвом та учнями закладів загальної середньої освіти м. Лубни Полтавської області «Лубенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1», «Лубенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» та «Лубенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6».

Під час зустрічей Борис Кривошей наголосив на затребуваності у суспільстві професії рятувальника, як у мирний так і у воєнний час, визначивши високий рівень довіри українців Держаної служби України з надзвичайних ситуаці. Майбутнім здобувачам вищої освіти була надана актуальна інформація щодо наявних спеціальностей та умов вступу до Національного університету цивільного захисту України цього року, а також встановлено контакти з класними керівниками для проведення подальшої профорієнтаційної роботи.

Наразі було зазначено, що цьогорічна вступна кампанія дає змогу навчатися студентам на бюджетній формі навчання та опанувати професію фахівців органів пожежної безпеки Збройних сил України.