"1 вересня - День знань" - бесіда кураторів із здобувачами вищої освіти

У період з 15 по 20 серпня 2022 року куратори факультету провели зустрічі з курсантами, під час яких були проведені бесіди на тему: "1 вересня - День Знань".

В цьому році, День знань, це особливе свято. Так, у святковому привітанні українців із початком навчального року, Президент України Володимир Зеленський наголосив, що хоч нинішнє 1 вересня і відрізняється від усіх попередніх, але є свідченням продовження життя і знань про Україну. «Сьогодні ви йдете до школи, повертаєтеся до навчання, продовжуєте здобувати освіту. Сьогодні ви йдете до можливості побачити, почути, пізнати Україну. Знання про неї, слова про неї, мрії про неї – які всі були про вас. Про ваше життя. Вільне, чисте, сміливе й розумне. Я не можу не привітати сьогодні наш народ із тим, що в України є такі діти. Є такі ви», - звернувся Зеленський до українських дітей.

Глава держави підкреслив, що цьогорічне 1 вересня дуже відрізняється від тридцяти попередніх. Але все ж об’єднує в собі десятки попередніх - попередніх років, попередніх століть, битв, які були, і битв, які тривають, перемог, які вислизали з рук нашого народу, і перемог, які українці здобували, і тієї перемоги, яка, за його словами, обов’язково буде. 

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3562161-zelenskij-privitav-ukrainciv-iz-dnem-znan-nasimi-ditmi-mozna-tilki-pisatisa.html