Навчальна практика курсантів 3 курсу в територіальних підрозділах ДСНС #5

Курсанти 3-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил продовжують проходити навчальну практику у територіальних підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вже шість тижнів курсанти факультету поглиблюють теоретичні знання з питань організації внутрішньої та караульної служб в підрозділах оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, порядку проведення технічного обслуговування техніки та обладнання. Покращують практичні навички в роботі з пожежним та аварійно-рятувальним обладнанням. Залучаються до проведення занять у складі чергового караулу.

Так, протягом тижня, курсанти, разом з особовим складом чергових караулів, здійснювали технічне обслуговування пожежно-технічного обладнання та пожежних автомобілів, заповнювали оперативно-службові документи караульної служби, приймали участь у проведенні практичних занять у складі чергового караулу.

У Львівській області курсантами факультету було проведено екскурсію для школярів до пожежно-рятувальної частини. Під час екскурсії було показано пожежно-технічне та аварійно-рятувальне обладнання. Школярам розповіли в яких випадках воно застосовується, нагадали основні правила пожежної безпеки та безпеки в побуті, обговорили основні причини виникнення пожеж.