Увага!!! Запис здобувачів на вивчення вибіркових дисциплін на наступний семестр

Шановні здобувачі вищої освіти 2-4 курсів, відповідно до Положення про організацію освітнього процесу в Національному університеті цивільного захисту України, протягом двох тижнів, необхідно подати в деканат заяву (рапорт) щодо вибору вибіркових навчальних дисциплін на наступний семестр. Здобувачі вищої освіти, які навчаються за контрактом, з урахуванням проведення дистанційного навчання, подають скан-копію заяви на ел. пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Нагадуємо, що під час вибору вибіркових навчальних дисциплін необхідно ознайомитись з переліком навчальних дисциплін даного блоку та відповідною кількістю кредитів і годин тижневого навантаження за семестром.

Запис здобувача на вивчення вибіркових дисциплін, формування індивідуального навчального плану, запис до навчальної групи та коригування індивідуального навчального плану здійснюється на факультеті, де навчається здобувач.

Рекомендуємо здійснювати запис на вивчення вибіркових дисциплін в першу чергу, керуючись рекомендаціями випускової кафедри та кураторів навчальних груп.

Вибіркові навчальні дисципліни, які пропонуються факультетами та кафедрами НУЦЗ України, здобувач обирає самостійно.