Атестація здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «магістр»

13 листопада 2020 року на факультеті проведено підсумкову атестацію (складання комплексного екзамену) за освітнім ступенем «магістр» зі спеціальностей 261 «Пожежна безпека» освітньо-професійної програми «Пожежогасіння та аварійно-рятувальні роботи» та 161 «Хімічні технології та інженерія» освітньо-професійної програми «Радіаційний та хімічний захист».

За результатами складання комплексного екзамену за освітньою програмою «Пожежогасіння та аварійно-рятувальні роботи», голова екзаменаційної комісії № 7 Олексій МАЛЕЖИК, начальник відділу організації пожежогасіння та роботи з об’єктовими підрозділами управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Харківській області, зазначив, що випускники мають високій рівень фахової підготовки.

 

 

 

Екзаменаційна комісія №10 проводила атестацію за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія. Голова комісії – Андрій БАБЕНКО - начальник управління організації заходів цивільного захисту ГУ ДСНС України у Харківській області. Під час складання екзамену здобувачами вищої освіти було продемонстровано стійки знання за основними навчальними дисциплінами та високі знання в області радіаційного й хімічного захисту.

 

 

Загалом, випускники продемонстрували високій рівень фахових знань, який відповідає відповідним вище зазначеним освітньо-професійним програмам.

 

Старший викладач-методист

Юлія ПЛИСКО