Інструкторсько-методичне заняття по організації проведення практичних занять на вогневому тренажері та газовому модулі

В рамках реалізації проєкту «Регіональні Центри Рятувальної Підготовки – підтримка системи підготовки добровільної пожежної охорони та професійної рятувальної служби в Україні», який співфінансований Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках польської співпраці розвитку для уніфікації стандарту підготовки за напрямом гасіння внутрішніх пожеж, 25 листопада 2020 року з науково-педагогічним складом факультету кафедр пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт і пожежно-рятувальної підготовки заступником начальника оперативно-координаційного центру з питань оперативного реагування ГУ ДСНС України у Львівській області Володимиром Дубасюком проведено інструкторсько-методичні заняття щодо можливостей організації практичних занять на вогневому тренажері та газовому модулі. Заняття проводились в два етапи: у кризовому центрі та на полігоні.

Під час заняття у кризовому центрі розглядались правила безпеки та гігієни праці, пожежні явища, вогнегасні струмені, розвідка пожежі.

 

 

 

На полігоні проведено демонстрацію способів оперування вогнегасними струменями та у вогневому контейнері – проаналізовано розвиток пожежі у закритому просторі, порядок проведення розвідки пожежі, способів оперування вогнегасними струменями та взаємодію в ланці газодимозахисної служби. Відпрацьовано вхід у приміщення через дверний отвір.

 

 

Заняття тривають.