Відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістр

1 та 2 лютого 2021 року на факультеті відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістр. Захист проводився на двох кафедрах: інженерної та аварійно-рятувальної техніки і спеціальної хімії та хімічної технології.

01 лютого на кафедрі інженерної та аварійно-рятувальної техніки проводився захист кваліфікаційних робіт за спеціальністю 261 «Пожежна безпека», освітньо-професійною програмою «Пожежогасіння та аварійно-рятувальні роботи».

Роботи здобувачів викликали зацікавленість та жваве обговорення членами державної екзаменаційної комісії.

 

02 лютого на кафедрі спеціальної хімії та хімічної технології факультету відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія, освітньо-професійна програма «Радіаційний та хімічний захист».

Здобувачами вищої освіти були продемонстровані високі знання та уміння в області радіаційного та хімічного захисту. Високий рівень виконаних кваліфікаційних робіт продемонстрував здатність майбутніх фахівців вправно приступити до виконання своїх функціональних обов’язків у практичній діяльності.

 

Під час захисту були виконані всі накази та рекомендації Міністерства охорони здоров'я України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.