Профорієнтаційна діяльність факультету ОРС у Херсонській області

Начальником факультету оперативно-рятувальних сил Романом Пономаренком і начальником кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Андрієм Лісняком проведено профорієнтаційну роботу у Херсонській області. Разом з першим заступником начальника ГУ ДСНС України у Херсонській області Юрієм Гатіловим проведено зустріч з начальником управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації Юшко Тетяною Миколаївною.

Під час зустрічі розглянуто питання щодо актуальності та попиту на сучасному ринку праці фахівців з пожежної безпеки з урахуванням розбудови нової системи пожежної безпеки на територіях об'єднаних територіальних громад. Тому що, все більше обертів набуває створення підрозділів пожежної охорони на території ОТГ, які очолюють особи з вищою освітою за спеціальністю Пожежна безпека.

Доведена  інформація щодо особливостей вступу на бюджетну та конкратну форми навчання, конкурсних предметах, сертифікатах ЗНО, які повинні бути надані під час проведення вступної компанії, при вступі на спеціальності, які є фаховими для факультету.