Курсанти НУЦЗ України отримали подяки від Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА і подарунки від станції переливання крові: в університеті відзначили Всесвітній день донора

Святковий захід провели у  Всесвітній день донора на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля за сприяння заступника начальника кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки факультету Оперативно-рятувальних сил  Станіслава Виноградова. Подякувати курсантам НУЦЗ України за участь у донорському русі завітала очільниця станції переливання крові, що у Черкасах, Наталія Ярмоленко.

З початку повномасштабного вторгнення понад 350 курсантів НУЦЗ України долучились до здачі донорської крові. Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА відзначила курсантів НУЦЗ України подяками, а представники станції переливання крові - пам’ятними подарунками.

Після урочистих привітань, для  курсантів провели вікторину зі знань щодо донорства крові та розіграли цінні подарунки від громадської організації ДонорUA.