В НУЦЗУ відбулося підсумкове засідання групи сприяння Академічної доброчесності

5 червня року відбулось підсумкове засідання Групи сприяння академічної доброчесності НУЦЗ України, на яке були запрошені здобувачі вищої освіти та їх керівники, які брали участь у конкурсі есе «Роздуми про академічну доброчесність» та конкурсі на кращий просвітницький відеоролик «Позитивні практики з академічної доброчесності». Проректор з наукової роботи – начальник науково-дослідного центру Володимир Андронов нагородив переможців та активних учасників конкурсів грамотами ректора університету.

Активними учасниками цього заходу стали здобувачі вищої освіти факультету. Так, до конкурсу було подано п'ять есе за загальною темою «Роздуми про академічну доброчесність» та просвітницький відеоролик «Позитивні практики з академічної доброчесності».

 

За результатми підведення підсумків, комісія визначила найкращих:

  • ІІ місце в конкурсі есе «Роздуми про академічну доброчесність», посів курсант 1-го курсу Луцик Владислав

 

Луцик Владислав

 

  • І місце в конкурсі серед здобувачів вищої освіти університету на кращий просвітницький відеоролик «Позитивні практики з академічної доброчесності» отримали: курсанти 1-го курсу факультету Зуруєва Ксенія, Калашнікова Валерія, Космина Діана, Коханевич Іван, Мазуров Володимир, Олійник Софія, Скрипниченко Анжеліка, Чуб Владислав та керівниця доцентка кафедри спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил Мінська Наталія

 

Мазуров Володимир, Чуб Владислав, Коханевич Іван

Скрипниченко Анжеліка, Зуруєва Ксенія, Космина Діана, Калашнікова Валерія

 

 

Вітаємо наших переможців!!!