Здобувачі вищої освіти 4 курсу факультету оперативно-рятувальних сил НУЦЗ України взяли участь у виїзному занятті із залученням стейкхолдерів

 04 жовтня 2023 року начальник кафедри спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил НУЦЗ України Євген Слепужніков провів виїзне заняття з дисципліни «Захист населення та територій від наслідків зруйнувань радіаційних та хімічних об'єктів». Відпрацювання заняття за темою «Порядок організації захисту населення та територій від наслідків зруйнувань хімічно небезпечних об’єктів» для здобувачів вищої освіти 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил НУЦЗ України відбулося на території ПрАТ «Юрія».
  Курсанти НУЦЗ України ознайомились з порядком роботи та обслуговуванням аміачно-холодильної установки та з облаштуванням захисних споруд, які призначені для укриття працівників підприємства.
 Захід було організовано за підтримки стейкхолдерів – генерального директора ПрАТ «ЮРІЯ» Віталія Пустовіта та начальника групи Радіаційного, хімічного та біологічного захисту аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Черкаській області Євгенія Лимаря.