Побували у пункті Незламності, обговорили можливість співпраці з представниками громадської організації та взяли участь у нараді з освітянами: фахівці НУЦЗ України продовжують працювати у Запоріжжі

  4 жовтня фахівці НУЦЗ України завітали до одного з навчальних закладів Запоріжжя, на базі якого організовано гуманітарний хаб та пункт Незламності. Об’єкти відновлено для безпечного проведення освітніх заходів за програмою Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).
Науково-педагогічні працівники університету поспілкувалися зі школярами, які в цей час навчалися в хабі, а також ознайомилися з навчальними матеріалами класів безпеки.
 Подивитися, як співробітники МВС навчають надавати домедичну допомогу в екстремальних умовах, представники НУЦЗ України відправилися у навчально-тренувальний центр Громадської організації «Вогник Запоріжжя». З керівником організації Іваном Здоровцем обговорили питання щодо подальшої співпраці та організації надалі спільних тренінгів.
 Цього ж дня фахівці НУЦЗ України взяли участь у нараді рятувальників та представників Департаменту освіти та науки міської ради щодо профорієнтаційних заходів в навчальних закладах Запоріжжя. Під час зустрічі було обговорено можливості спільних дій для агітації молодого покоління навчатися у вищих закладах освіти ДСНС.
  Крім того, порушено питання щодо алгоритму дій у співпраці освітян та фахівців університету в організації проведення профорієнтаційних бесід в режимі онлайн з майбутніми абітурієнтами.