Фахівчиня кафедри спеціальної хімії та хімічної технології взяла участь у науково-практичному круглому столі «Актуальні проблеми діяльності органів і підрозділів системи МВС України в умовах воєнного стану та в повоєнний період і шляхи їх вирішення»

29 листопада 2023 року в Державному науково-дослідному інституті МВС України (м. Київ) відбувся  науково-практичний круглий стіл «Актуальні проблеми діяльності органів і підрозділів системи МВС України в умовах воєнного стану та в повоєнний період і шляхи їх вирішення».

Проведення науково-практичного круглого столу здійснювалось у змішаному форматі: очно  та дистанційно, з використанням платформи ZOOM. Серед учасників заходу були провідні вітчизняні учені, практичні працівники, представники освітніх та наукових закладів та громадських організацій.

Національний університет цивільного захисту України представляла заступниця начальника кафедри спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил Марина Чиркіна-Харламова, яка виступила з доповіддю  «Аналіз загроз на радіаційно-ядерних об’єктах з метою забезпечення безпекового середовища в Україні». 

Напрями роботи науково-практичного круглого столу: забезпечення органами системи МВС України безпекового середовища в Україні;  охорона та захист прав, свобод і законних інтересів людини органами й підрозділами системи МВС України в умовах воєнного стану та в повоєнний період; публічно-сервісна й управлінська діяльність у системі МВС України в умовах воєнного стану та в повоєнний період.