На факультеті оперативно-рятувальних сил відбулась online-зустріч курсантів, студентів та НПП з випускниками факультету

29 листопада на факультеті оперативно-рятувальних сил НУЦЗ в режимі онлайн відбулась зустріч студентів, курсантів та НПП з випускниками факультету. Під час заходу виступили Сергій Білоус, начальник караулу 8 ДПРЧ м. Харкова, який двічі визнаний кращим начальником караулу і завдяки своїм вмінням, навичкам та високому рівню володіння англійською мовою був у відрядженні на обміні досвідом за кордоном.

Також слово взяв Ігор Гетало, начальник ОКЦ  ГУ ДСНС у Дніпропетровській області з досвідом роботи понад 13 років. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. З початку повномасштабного вторгнення Ігор Гетало особисто виїжджає до місць ліквідації ракетних ударів, бере участь в розборі завалів, ліквідації пожеж та у порятунку людей.

Випускники звернули увагу на  актуальність висотно-рятувальної підготовки та навички використання аварійно-рятувального спорядження під час підготовки здобувачів вищої освіти у період повномасштабного вторгнення в Україні.

По завершенню заходу присутню вшанували пам'ять загиблих випускників факультету оперативно-рятувальних сил НУЦЗ України.