В НУЦЗ України курсанти продовжують відпрацьовувати дії пожежно-рятувальних підрозділів під час гасіння пожеж на об'єктах промисловості.

Науково-педагогічні працівники кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України провели чергові практичні заняття з організації гасіння пожеж на об'єктах промисловості.

Науково-педагогічні працівники кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України провели чергові практичні заняття з організації гасіння пожеж на об'єктах промисловості. Учасниками занять стали здобувачі вищої освіти 4-х курсів факультетів оперативно-рятувальних сил та пожежної безпеки. Заняття за темою «Дії КГП-1 при гасінні пожежі в резервуарі з пально-мастильними матеріалами» провели Сергій ШЕВЧЕНКО та Дмитро ДУБІНІН. Під час заходу курсанти відпрацювали порядок організації оперативних дій пожежно-рятувальних підрозділів під час гасіння пожеж у резервуарах, а саме: проведення розвідки, здійснення розрахунку потрібної кількості сил та засобів, забір та подача піноутворювача зі сторонньої ємності, тактичні прийоми роботи зі стволами для забезпечення охолодження резервуарів та проведення пінної атаки з використанням стволів типу ГПС-600 та Protek 366 з насадками для отримання повітряно-механічної піни низької та середньої кратності.