Професор кафедри ПТ та АРР прийняв участь VIIІ міжнародній науково-практичній конференції «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти»

15 березня 2024 року професор кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт факультету оперативно-рятувальних сил прийняв участь VIIІ міжнародній науково-практичній конференції «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти».

У заході взяли участь науковці, викладачі та здобувачі закладів вищої освіти та наукових установ, а також фахівці практики. Тематика публікацій охоплює актуальні теоретико-прикладні проблеми міжнародної та національної безпеки.

Професор кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Юрій Сенчихін в рамках секція «Безпекові пріоритети України в умовах збройної агресії» представив дві особливо важливі, в сучасних умовах теми: «Особливості  реагування на надзвичайні ситуації на об’єктах цивільної інфраструктури під час війни»  та «Особливості ліквідації надзвичайних ситуацій на об’єктах цивільної інфраструктури в умовах війни».