Рятувальники НУЦЗ України разом з колегами із Харківського гарнізону беруть участь у ліквідації наслідків чергової ворожої атаки міста

 4 квітня близько 1-ї години ночі ворог здійснив масовану атаку дронами по Харкову. Один із "шахедів" влучив у житлову триповерхівку, частково зруйнувавши його дах та верхній поверх, і спричинивши пожежу.

На ліквідацію наслідків ворожої атаки разом із харківським гарнізоном прибули рятувальники Національного університету цивільного захисту України. Відділення навчальної пожежно-рятувальної частини університету на САРМ-Л під керівництвом заступника начальника частини Романа Федоренка виїхало на проведення аварійно-рятувальних робіт.
У той самий час, коли рятувальники зазнали повторного удару безпілотниками, проходила операція з порятунку життя 67-річного чоловіка, якого завалило плитами перекриття на 3-му поверсі.
До цієї операції були залучені 10 надзвичайників, зокрема й рятувальників університету. Вони за допомогою ручного гідравлічного інструменту та домкратів деблокували людину і передали медикам. Чоловік отримав незначні ушкодження.