Кафедра СХХТ приняла участь у навчально-методичному зборі

На минулому тижні представники кафедри спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил прийняли участь у навчально-методичному зборі з викладачами навчальних закладів Держприкордонслужби (інших сил безпеки та оборони)

 

На минулому тижні в м. Черкаси відбувся навчально-методичний збір з викладацьким складом навчальних закладів правоохоронних органів сектору сил безпеки та оборони за підтримки Державної прикордонної служби України.

НУЦЗ України представили начальник кафедри спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил Євген СЛЕПУЖНІКОВ та заступниця начальника кафедри спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил Марина ЧИРКІНА-ХАРЛАМОВА.

Мета заходу - обмін практичним досвідом з питань навчання у галузі нерозповсюдження зброї масового знищення.

Представники НУЦЗ України представили інформацію щодо підготовки здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями вищої освіти за освітньо-професійними програмами «Радіаційний та хімічний захист» та поділилися досвідом їх успішної акредитації.