Курсанти та студенти НУЦЗ України успішно захистили наукові роботи та вибороли 5 призових місць на Конкурсі наукових робіт закладів вищої освіти МВС

22 травня на базі Харківського національного університету внутрішніх справ у м. Кам’янець-Подільський відбувся фінальний етап конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.
Для участі у ІІ турі конкурсу з 11 закладів вищої освіти надійшло 126 робіт за 16 номінаціями. Фінальний етап інтелектуальних змагань відбувся у форматі науково-практичної конференції за участі 55 конкурсантів, 5 з яких – представники університету.
Очолив делегацію НУЦЗ України Голова ради молодих вчених, старший науковий співробітник навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру Валентин Кердивар.
За результатами наукових доповідей курсанти університету підтвердили результати попереднього ранжування робіт за рейтингом та посіли  призові місця :

«Цивільна безпека» Ксенія Зуруєва, курсантка 2-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил. Наукова робота з теми «Використання геоінформаційних систем для автоматизації роботи оперативно-рятувальних служб» – ІІ місце.